You are here

Ilmoittaudu

Tervetuloa Puupäivään 2.11. Messukeskuksen SIIPEEN. 

Puupäivä (pois lukien Puumarkkinapäivä) on maksuton aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille (RAKLIN jäsen), rakennusliikkeille (Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen), kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille, valtionhallinnon ja kuntien poliittisille päättäjille sekä virkamiehille ja tiedotusvälineiden edustajille (pressikortti). 

Puupäivä on maksullinen muille kuin edellä mainituille, esim. tutkimuslaitosten, kehittämisorganisaatioiden, konsulttiyritysten, hanketoimijoiden, järjestöjen/yhdistysten, laite- ja elementtivalmistajien, puuelementtirakentajien sekä tuoteteollisuuden ja kaupan edustajille. Puuinfo pidättää itselleen oikeuden määrittää kenelle/mille tahoille Puupäivä on maksullinen.

Osallistumismaksut: Puuinfon jäsen- ja kumppaniyritykset 275 €, muut 500 € (+ alv). Osallistumismaksu kattaa ohjelman ja siihen merkityt tarjoilut. Tarjoilut varataan vain ne ennakkoon tilanneille. Katso peruutusehdot

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskeljoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: kirsi.pellinen@puuinfo.fi

Sitovat ilmoittautumiset 24.10. mennessä. 


Katso tähän mennessä ilmoittautuneet »


 

Huom. Ilmoittautujan kategoriavalinta tarkistetaan ja korjataan tarvittaessa automaattisesti oikeaan ryhmään.
Kategoria 1
aktiivisesti työelämässä toimivat rakennusalan ammattilaiset, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdit ja suunnittelijat, rakennuttajat (RAKLIN jäsen), rakennusliikkeet (Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen), valtionhallinnon ja kuntien poliittiset päättäjät sekä virkamiehet ja tiedotusvälineiden edustajat(pressikortti). Katso peruutusehdot.
Kategoria 2
muut kuin yllämainitut
Kategoria 3
Puuinfon jäsenet, katso yrityslistaus
Kategoria 4
näytteilleasettajat
 
Puuinfo pidättää itselleen oikeuden määrittää kenelle/mille tahoille Puupäivä on maksullinen. Puumarkkinapäivä on kaikille maksullinen.  Katso peruutusehdot.
Tarjoilut sisältyvät päivän ohjelmaan, mutta ne tulee varata ennakkoon!
Ilmoittakaa tässä esim. mahdolliset diagnostisoidut ruoka-aineallergiat.