You are here

Kumppanit

Wanhan Satamassa järjestettävä valtakunnallinen Puupäivä on suunnattu rakennusalan päättäjille, rakennuttajille, rakentajille, arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille ja kaavoittajille sekä rakennusvalvonta- ja pelatusviranomaisille, joille päivä on maksuton. 

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Mikäli haluat mukaan näytteilleasettajaksi, pitää tietoiskuesityksen tai oman seminaarin, ota yhteyttä: hilppa.iittilainen@puuinfo.fi.

 

Puupäivä 2017 pohjakartta: PUUPÄIVÄ_2017_pohjakartta 21.11.2017.pdf
Puupäivä 2017 yhteistyökumppaniksi: Puupäivä 2017.pdf

In English:  Wood Day_Puupäivä_2017.pdf

 

Puupäivä 2017 yhteistyökumppanit:

Novenberg Oy

Osasto: E9

Novenberg Oy on innovatiivisten ja ekologisten rakennustarvikkeiden maahantuoja. Myrkytöttömästi modifioitu Accoya-puu on kärkituotteemme ja uutuutena esittelemme 100 % biohajoavan Burnblock-palonsuoja aineen. Myrkyttömämän ja kestävä kehityksen puolesta!

http://www.novenberg.fi

Pyhännän Rakennustuote Oy

Osasto: E3

http://www.prt-pro.fi

Sewatek Oy

Osasto: E7

Sewatek Oy on kotimainen palokatkoläpivientien valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät massiivipuurakenteissa hyväksytyt palokatko-ominaisuudella varustetut valmisläpiviennit putkille ja kaapeleille. Asennus sujuu vaivattomasti niin työmaalla kuin esimerkiksi talotehtaallakin.

http://sewatek.fi/

Punkaharjun Puutaito Oy

Osasto: E26

Punkaharjun Puutaito Oy  on erikoistunut massiivipuisten levyjen koneistuksiin ja jalostukseen. Tuotannostamme valmistuu laattaperusteiset ulkoseinä elementit varusteltuna ja kohteisiin toimitettuina. Tehtaamme valmistaa myös prosessiteollisuuden erilaiset pakkaus tarvikkeet sekä Punkalive kalusteet ja väliseinäratkaisut.

www.puutaito.fi
www.punkalive.fi

http://www.puutaito.fi/

RKM Group

Sali C: Luento klo 15:50 Puurakenteiden olosuhdeseuranta

http://www.rkmgroup.fi

Metsä Wood

Osasto: E5

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tärkeimmät tuotteemme ovat Kerto® LVL, Havu- ja koivuvaneri ja sahatavara. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Puupäivään!

http://www.metsawood.fi

Koskisen Oy

Osasto: E4

http://www.koskisen.fi

Renotech Oy

Osasto: E8

http://www.renotech.fi/

Burnblock

Osasto: E9

http://novenberg.fi/nbnw/burnblock/

Ruotsin Helsingin-suurlähetystö

Yhteistyössä salin F seminaarit klo 13.00 - 16.30: 

HOUSING IN HIGH WOOD BUILDINGS
WOOD IN THE CITY - PUBLIC BUILDINGS

http://www.swedenabroad.com/fi-FI/Embassies/Helsinki/

Profin Oy

Osasto: E11

http://www.profin.fi/

Ympäristöministeriö

Sali C klo 8.30-10

http://www.ym.fi/fi-FI

E.T. Listat Oy

Kabinetti: E103

http://www.etlistat.fi

Marron Wood Oy

Kabinetti: E108

http://www.marronwood.com/cms/index.php

M.A.D.

Osasto: E1

http://www.mad.fi/

Konepuristin Oy

Osasto: E24

Konepuristin on puurakentamisen kiinnikkeisiin erikoistunut yritys.Kiinnikkeitä on toimitettu teollisuuteen, rakentajille ja jälleenmyyjille jo yli 40 vuoden ajan. Palveluihin kuuluvat niin varastotoimitukset kuin työmaakohtaiset paketitkin. Konepuristimella on vankka kiinnikealan asiantuntemus.

http://www.konepuristin.com/

Aureskosken Jalostetehdas Oy

Osasto: E25

http://aureskoski.fi/

Kuntarahoitus Oy

Aula

Kuntarahoitus Oyj on taseella mitaten Suomen kolmanneksi suurin rahoituslaitos. Sen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Yhtiön varainhankinta tehdään pääosin kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Kuntarahoituksen tehtävä on varmistaa kaikissa markkinaolosuhteissa rahoitus kuntalaisten tarvitsemiin investointeihin. Rahoituksemme avulla rakennetaan tälläkin hetkellä eri puolilla Suomea asuintaloja, sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, siltoja ja teitä.

http://www.kuntarahoitus.fi

Oy Novo Wood Ltd

Osasto: E13

Novo Wood on keskittynyt puupohjaisten levytuotteiden ja jalopuiden maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF -levytuotteet, jalopuut, massiivitasot, laminaatit sekä sisustuslevyt. Tarjoamme myös valmiita aihiota ja särmäys-, sekä levynpaloittelupalvelua.

http://www.novowood.fi/fi/

Nordtreat AS

Osasto: E12

https://nordtreat.com/fi//

Aalto Haitek Oy

Osasto: E10

The world's healthiest building method from Finland.

http://www.aaltohaitek.fi/

Suomen Tuulileijona Oy

Osasto: E6

http://www.tuulileijona.fi/

Pintos Oy

Kabinetti: E122

http://www.pintos.fi/

Würth Oy

Osasto: E18

Würth on johtava teknisen tukkukaupan palveluntuottaja, joka huolehtii tuotannon ja kunnossapidon kiinnitystarvikkeista, työkaluista ja yleistarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Würth Centerin kautta koko maan kattavasti. Würth helpottaa asiakkaan arkea 1200 henkilön toimesta. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöjä ja helppoutta.

http://www.wurth.fi/site/fi/home/index.php

Sweco Rakennetekniikka

Osasto: E20

http://www.sweco.fi/

Celt Oy

Osasto: E15

Celt valmistaa massiivipuisia rakennuselementtejä ja moduuleita asuinrakentamisen tarpeisiin. Celt Rakennuselementeissä käytetään erilaisia massiivipuulevyjä kuten CLT, MHM ja LVL. Celtin tuotteilla tuotetaan maailman parasta asumista, kun mittareina ovat asumisterveellisyys ja -kokemus, rakenteen turvallisuus sekä rakennuksen elinkaaren mittainen ekologisuus ja kokonaiskannattavuus. Celtin Plug & Live -konseptilla tuotetaan asuntoja kannattavuusohjatusti. Plug & Live yhdistää 3D-suunnittelun, massiivipuiset Celt Rakennuselementit sekä asennuspalvelut.  

https://celt.fi/

Vertex Systems Oy

Kabinetti: E104

http://www.vertex.fi

Paroc Oy Ab

Osasto: E14

Paroc Group on yksi Euroopan johtavista energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen valmistajista. Luotettaviin tuotteisiimme kuuluvat muun muassa lämpöeristeet, ulkoseinien palo- ja äänieristeet, kattoeristeet, lattiaeristeet, välilattiaeristeet ja väliseinäeristeet sekä tekniset eristeet LVI-ratkaisuihin, prosessiteollisuuteen, laivanrakennus- ja offshore-teollisuuteen sekä OEM-teollisuuteen.

http://www.paroc.fi/

Christian Berner Oy

Osasto: E23

http://www.christianberner.fi

TEAK Oy/TEAK Teknologiakeskus Oy, Teuvan Aikuiskoulutuskeskus

Kabinetti: E109

http://www.teakoy.fi/

VVR Wood Oy

Osasto: E26

VVR Wood toimittaa puurakenteisia elementtejä ammattirakentajien kohteisiin.

Erityisosaamistamme ovat kilpailukykyiset ja ekotehokkaat puupohjaiset ratkaisut mm. tila-, välipohja- ja kattoelementit sekä täydentävät rakenteet.

Olemme paljon enemmän kuin perinteinen puuosa- tai elementtitoimittaja. Kaiken minkä valmistamme, niin myös suunnittelemme, asennamme ja urakoimme.

Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtäen kehittää heille laadukkaita ratkaisuja puurakentamisen vaativissakin kohteissa.

Olemme aidosti mukana puurakentamisessa. VVR Wood on yksi puurakentamisen edelläkävijöistä Suomessa.

http://www.vvr.fi/

Woodland Sweden Photo Exhibition

Sali/Hall G

Woodland Sweden is an exhibition which shows the rapid development in innovative contemporary architecture. It contains ten photo plates, each with a text that tells more about the different aspects of construction work with wood. 

Accoya®

Osasto: E9

http://novenberg.fi/nbnw/laadukkaat-tuotteet/accoya-puu/

Osmo Color

Kabinetti: E105

Osmo Color -tuotteet ovat syntyneet intohimosta puuhun. Kehitämme ja valmistamme erityisesti puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaneita kohteisiin, joissa pinnan ulkonäkö, kestävyys ja tuntu ovat ensisijalla.

Puun pintakäsittelyn asiantuntijayrityksenä tarjoamme käyttöösi tietomme ja taitomme, jotta voit saavuttaa tarpeitasi vastaavan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

http://www.osmocolor.com/

Stora Enso Wood Products

Osasto: E19

http://www.storaenso.com/products-and-services/building-and-living

Rakennuslehti

Osasto: E25

Rakennuslehti on alan koulutettujen ammattilaisten oma media. Viikoittain ilmestyvän lehden avulla rakennusalan päättäjät pitävät itsensä ajan tasalla alan tärkeimmistä tapahtumista ja syventävistä teemoista.

http://www.rakennuslehti.fi/

Hunton Oy

Osasto: E16

Hunton on yksi Pohjoismaiden johtavista puukuitueristeiden valmistajista.  Huntonin ympäristöystävällisten ratkaisujen avulla asiakkaiden on helppo vastata rakennusteknisiin ja sisäilmaa koskeviin vaatimuksiin. Lisätietoa www.hunton.fi

http://hunton.fi/

A-Insinöörit Oy

Osasto: E2

https://www.ains.fi/

SPAX International GmbH & Co. KG

Osasto: E21

http://www.spax.com/en/

Rotho Blaas GmbH/srl

Osasto: E22

Rothoblaas is an Italian multinational company with origins in the Alpine region and it is a leader in the development of of high-technology solutions for the wood-construction sector. Rothoblaas offers a complete and elaborated variety of woodworking products for professionals:

- Fastenings like structural screws, concealed joints, brackets and all other connectors for carpenters.
- Waterproofing and airtightness systems like tapes and specific accessories for sealing and ventilation.
- Soundproofing solutions that guarantee a higher living comfort by the reduction of noise transmission.
- Fall Protection Systems like lifelines, anchoring points and personal protection equipment.
- Machines and tools for wooden construction

LINK: http://www.rothoblaas.com/company

http://www.rothoblaas.com/

SFS Intec Oy

Osasto: E17

http://www.sfsintec.biz/fi