You are here

Kumppanit

Wanhan Satamassa järjestettävä valtakunnallinen Puupäivä on suunnattu rakennusalan päättäjille, rakennuttajille, rakentajille, arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille ja kaavoittajille sekä rakennusvalvonta- ja pelatusviranomaisille, joille päivä on maksuton. 

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Mikäli haluat mukaan näytteilleasettajaksi, pitää tietoiskuesityksen tai oman seminaarin, ota yhteyttä: hilppa.iittilainen@puuinfo.fi.

Puupäivä 2018 yhteistyökumppanit:

Rakennuslehti

Osasto 5

Rakennuslehti on alan koulutettujen ammattilaisten oma media. Viikoittain ilmestyvän lehden avulla rakennusalan päättäjät pitävät itsensä ajan tasalla alan tärkeimmistä tapahtumista ja syventävistä teemoista.

http://www.rakennuslehti.fi/

TEAK Oy/TEAK Teknologiakeskus Oy, Teuvan Aikuiskoulutuskeskus

Osasto 27

http://www.teakoy.fi/

Sisco Oyj

Osasto 36

http://sisco.fi/

Puumerkki Oy

Osasto 24

http://www.puumerkki.fi/

Renotech Oy

Osasto 9

http://www.renotech.fi/

Nordtreat AS

Osasto 22

https://nordtreat.com/fi//

Sewatek Oy

Osasto 10

Sewatek Oy on kotimainen palokatkoläpivientien valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät massiivipuurakenteissa hyväksytyt palokatko-ominaisuudella varustetut valmisläpiviennit putkille ja kaapeleille. Asennus sujuu vaivattomasti niin työmaalla kuin esimerkiksi talotehtaallakin.

http://sewatek.fi/

VVR Wood Oy

Osasto 19

VVR Wood toimittaa puurakenteisia elementtejä ammattirakentajien kohteisiin.

Erityisosaamistamme ovat kilpailukykyiset ja ekotehokkaat puupohjaiset ratkaisut mm. tila-, välipohja- ja kattoelementit sekä täydentävät rakenteet.

Olemme paljon enemmän kuin perinteinen puuosa- tai elementtitoimittaja. Kaiken minkä valmistamme, niin myös suunnittelemme, asennamme ja urakoimme.

Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtäen kehittää heille laadukkaita ratkaisuja puurakentamisen vaativissakin kohteissa.

Olemme aidosti mukana puurakentamisessa. VVR Wood on yksi puurakentamisen edelläkävijöistä Suomessa.

http://www.vvr.fi/

SPAX International GmbH & Co. KG

Osasto 7

http://www.spax.com/en/

Würth Oy

Osasto 3

Würth on johtava teknisen tukkukaupan palveluntuottaja, joka huolehtii tuotannon ja kunnossapidon kiinnitystarvikkeista, työkaluista ja yleistarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Würth Centerin kautta koko maan kattavasti. Würth helpottaa asiakkaan arkea 1200 henkilön toimesta. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöjä ja helppoutta.

http://www.wurth.fi/site/fi/home/index.php

Osmo Color

Osasto 29

Osmo Color -tuotteet ovat syntyneet intohimosta puuhun. Kehitämme ja valmistamme erityisesti puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaneita kohteisiin, joissa pinnan ulkonäkö, kestävyys ja tuntu ovat ensisijalla.

Puun pintakäsittelyn asiantuntijayrityksenä tarjoamme käyttöösi tietomme ja taitomme, jotta voit saavuttaa tarpeitasi vastaavan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

http://www.osmocolor.com/

Celt Oy

Osasto 11

Celt valmistaa massiivipuisia rakennuselementtejä ja moduuleita asuinrakentamisen tarpeisiin. Celt Rakennuselementeissä käytetään erilaisia massiivipuulevyjä kuten CLT, MHM ja LVL. Celtin tuotteilla tuotetaan maailman parasta asumista, kun mittareina ovat asumisterveellisyys ja -kokemus, rakenteen turvallisuus sekä rakennuksen elinkaaren mittainen ekologisuus ja kokonaiskannattavuus. Celtin Plug & Live -konseptilla tuotetaan asuntoja kannattavuusohjatusti. Plug & Live yhdistää 3D-suunnittelun, massiivipuiset Celt Rakennuselementit sekä asennuspalvelut.  

https://celt.fi/

Kiilto Oy

Osasto 20

http://www.kiilto.com/fi/teollisuus/teollisuus

M.A.D.

Osasto 4

http://www.mad.fi/

Punkaharjun Puutaito Oy

Osasto 19

Punkaharjun Puutaito Oy  on erikoistunut massiivipuisten levyjen koneistuksiin ja jalostukseen. Tuotannostamme valmistuu laattaperusteiset ulkoseinä elementit varusteltuna ja kohteisiin toimitettuina. Tehtaamme valmistaa myös prosessiteollisuuden erilaiset pakkaus tarvikkeet sekä Punkalive kalusteet ja väliseinäratkaisut.

www.puutaito.fi
www.punkalive.fi

http://www.puutaito.fi/

Novenberg Oy

Osasto 23

Novenberg Oy on innovatiivisten ja ekologisten rakennustarvikkeiden maahantuoja. Myrkytöttömästi modifioitu Accoya-puu on kärkituotteemme ja uutuutena esittelemme 100 % biohajoavan Burnblock-palonsuoja aineen. Myrkyttömämän ja kestävä kehityksen puolesta!

http://www.novenberg.fi

Christian Berner Oy

Osasto 6

http://www.christianberner.fi

Rotho Blaas GmbH/srl

Osasto 18

Rothoblaas is an Italian multinational company with origins in the Alpine region and it is a leader in the development of of high-technology solutions for the wood-construction sector. Rothoblaas offers a complete and elaborated variety of woodworking products for professionals:

- Fastenings like structural screws, concealed joints, brackets and all other connectors for carpenters.
- Waterproofing and airtightness systems like tapes and specific accessories for sealing and ventilation.
- Soundproofing solutions that guarantee a higher living comfort by the reduction of noise transmission.
- Fall Protection Systems like lifelines, anchoring points and personal protection equipment.
- Machines and tools for wooden construction

LINK: http://www.rothoblaas.com/company

http://www.rothoblaas.com/

Ympäristöministeriö

Osasto 13

http://www.ym.fi/fi-FI

Sweco Rakennetekniikka Oy

Osasto 21

http://www.sweco.fi/

Stora Enso Wood Products

Osasto 8

http://www.storaenso.com/products-and-services/building-and-living

Koskisen Oy

Osasto 2

http://www.koskisen.fi