You are here

Kumppanit

Messukeskuksen Siivessä järjestettävä valtakunnallinen Puupäivä on suunnattu rakennusalan päättäjille, rakennuttajille, rakentajille, arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille ja kaavoittajille sekä rakennusvalvonta- ja pelatusviranomaisille, joille päivä on maksuton. 

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Mikäli haluat mukaan näytteilleasettajaksi, pitää tietoiskuesityksen tai oman seminaarin, ota yhteyttä: hilppa.iittilainen@puuinfo.fi.


PUUPÄIVÄ 2019 YHTEISTYÖKUMPPANIT:

TEAK Oy – Valtakunnallinen koulutuskumppani. Teuvan Aikuiskoulutuskeskus.

Osasto 1

TEAKilla on joustava, koko maan kattava koulutustarjonta. Uusien työntekijöiden rekrytointikoulutukset (yhteistyössä ELY-kes¬kusten kanssa). Räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset.

Kattava puualan koulutustarjonta. Teollinen puurakentaminen, rakennuspuusepänteollisuus, sahaus, höyläys, liimapuuteollisuus, huonekaluteollisuus, asennukset, suunnittelu- ja myyntityö.

Pitkälle menevää teknologiaosaamista. Teknologia-verkkokoulutukset, yksilöllistä opiskelua silloin kun sinulle sopii. CNC, CAD, CAM, robotiikka, automaatio.

http://www.teakoy.fi/

SPAX International GmbH & Co. KG

Osasto 24

SPAX offers performance solutions for professional users. SPAX knows from experience what is required. Planners, architects and specialists demand the expertise and quality of SPAX. This is why SPAX has become the brand of professionals for professionals for decades. SPAX provides connections you can rely on. SPAX saves the professional time, effort – and money. And they make work easier for the handyman. SPAX: Do it once. Do it right.

http://www.spax.com/en/

Rakennuslehti

Osasto 23

Rakennuslehti on alan koulutettujen ammattilaisten oma media. Viikoittain ilmestyvän lehden avulla rakennusalan päättäjät pitävät itsensä ajan tasalla alan tärkeimmistä tapahtumista ja syventävistä teemoista.

http://www.rakennuslehti.fi/

M.A.D.

Osasto 27

M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen hyväksi jo vuodesta 1988. M.A.D. on asiantuntijana useissa eri kehitysprojekteissa ja jäsenenä alan tutkimushankkeissa. Koulutamme, konsultoimme ja autamme lukemattomia rakennusalan yrityksiä.

http://www.mad.fi/

Sewatek Oy

Osasto 16

Sewatek Oy on kotimainen palokatkoläpivientien valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät massiivipuurakenteissa hyväksytyt palokatko-ominaisuudella varustetut valmisläpiviennit putkille ja kaapeleille. Asennus sujuu vaivattomasti niin työmaalla kuin esimerkiksi talotehtaallakin.

http://sewatek.fi/

Novenberg Oy

Osasto 22

Novenberg Oy on innovatiivisten ja ekologisten rakennustarvikkeiden maahantuoja. Myrkytöttömästi modifioitu Accoya-puu on kärkituotteemme ja uutuutena esittelemme 100 % biohajoavan Burnblock-palonsuoja aineen. Myrkyttömämän ja kestävä kehityksen puolesta!

http://www.novenberg.fi

Würth Oy

Osasto 8

Würth on johtava teknisen tukkukaupan palveluntuottaja, joka huolehtii tuotannon ja kunnossapidon kiinnitystarvikkeista, työkaluista ja yleistarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Würth Centerin kautta koko maan kattavasti. Würth helpottaa asiakkaan arkea 1200 henkilön toimesta. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöjä ja helppoutta.

http://www.wurth.fi/site/fi/home/index.php

Suomen Tuulileijona Oy

Osasto 4

Suomen Tuulileijona Oy myy ja markkinoi laajaa valikoimaa huokoisia puukuitulevyjä, joiden pääkäyttökohde on rakentaminen. Pûssissa ja Pärnussa sijaitsevien tehtaiden tuotantokapasiteetti on yli 120.000 m3 vuodessa.

Suomen Tuulileijona Oy perustettiin vuonna 2013, jolloin Suomen Kuitulevy Oy ja Skano Group AS solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen koskien huokolevymyyntiä ja markkinointia Suomessa. Tätä tarkoitusta varten Suomen Kuitulevy Oy perusti tytäryhtiön Suomen Tuulileijona Oy:n. Perustettu yhtiö on Suomen Kuitulevy Oy:n täysin omistama yritys. Aiemmin Pihlavan tehtaalla valmistetut Tuulileijona, Runkoleijona, Huokoleijona ja Remonttileijona valmistetaan Suomen Kuitulevyn resepteillä Skanon uudella tehtaalla Virossa.

http://www.tuulileijona.fi/