You are here

Puupäivässä vapaana enää muutama ständipaikka

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Tämän vuoden Puupäivässä on mukana jo 25 yhteistyökumppania. Ständipaikkoja on rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat!

Puupäivän yhteistyökumppani vaihtoehdot löydät täältä. Varatut ständipaikat näet täältä.

Ota yhteyttä ja varaa oma paikka nyt!

2019 Puupäivän kansainväliset puhujat

28.11.2019 vietettävän Puupäivän kansainväliset puhujat tulevat tänä vuonna Itävallasta ja Kanadasta.

Kanadan Puuinfon eli Cecoboisin johtaja Gerald Beaulieu kertoo Puumarkkinapäivä-seminaarissa Kanadan puurakentamisesta ja puun käytön edistämisestä. 

Puupäivän toinen Arkkitehtuuria-seminaari on varattu Itävaltalaisen puuarkkitehtuurin esittelyyn. Itävaltalaiset arkkitehdit Stefan Nussmûller ja Karlheinz Boiger esittelevät muun muassa suunnittelemiaan asuntorakentamiskohteita.

28.11.2019 Puupäivän alustava ohjelma on julkaistu

28.11.2019 vietettävän Puupäivän alustava ohjelma on julkaistu tapahtumasivustolla. Ohjelma täydentyy sitä mukaa kuin luennoitsijoilta saadaan vahvistuksia.

Ohjelmassa tänä vuonna Arkkitehtuuria, Rakenteita, Rakentamista, Kokemuksia, Tutkimusta ja Ympäristöä sekä Puumarkkinapäivä. Ohjelma tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista asiaa puurakentamisesta meiltä ja muualta. Päivän päätteeksi julkistetaan vuoden 2019 Puupalkinnon saaja.

Tutustu ohjelmaan.

Puupäivä 2019

Vuoden 2019 Puupäivä palaa kalenterissa kohdilleen ja sitä vietetään torstaina 28.11.2019 Messukeskuksen Siivessä.

Puupäivästä lisää infoa tuonnempana. Mikäli yhteistyökumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä: hilppa.iittilainen@puuinfo.fi.

Vuoden 2018 Puupäivään osallistui yhteensä 1000 henkilöä. Päivän seminaariaineistot löytyvät täältä: http://2018.puupaiva.com/ohjelma.html

Puupäivä keräsi 1000 osallistujaa

Puuinfon vuotuinen Puupäivä keräsi uuteen tapahtumapaikkaan, Messukeskuksen Siipeen tasan 1000 osallistujaa. Puuinfo kiittää kaikkia vieraita, luennoitsijoita, puheenjohtajia ja yhteistyökumppaneita. Puupäivän seminaariaineistot on julkaistu tapahtumasivustolla ja ne löytyvät tapahtuman ohjelma-sivulta: www.puupaiva.com/ohjelma

Ensi vuoden osalta palataan normaaliin päiväjärjestykseen ja Puupäivää vietetään taas torstaina, eli ruksin voi laittaa jo alustavasti allakkaan torstain 21.11.2019 kohdalle.

 

 

Puurakentamisen kasvu alkaa näkyä myös markkinaosuuksissa

Rakentamisen tuoreet ennusteet ennakoivat rakentamisen määrän kääntyvän ensi vuonna laskuun tai ainakin pysähtyvän. Rakentamisen kokonaismäärä pysyy kuitenkin hyvällä tasolla. Rakentamisen voimakas kasvu on viime vuosina näkynyt melko pienellä painolla puurakentamisessa. Rakentamisen kasvu on suurelta osin peräisin betonisten kerrostalojen rakentamisesta, kun taas puurakentamisen kannalta keskeisessä omakotirakentamisessa ei ole ollut kasvua.

Vuoden 2018 puutavarakauppias on STARKin Seppo Kouvonen

Vuoden 2018 Puutavarakauppiaaksi on valittu Seppo Kouvonen, jolla on takanaan kaksi vuosikymmentä työuraa puutavarakaupan moninaisissa tehtävissä. Kouvonen on työskennellyt logistiikkapäällikkönä, Herttoniemen yksikön vetäjänä ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti puukaupan hankinnassa, kehitystyössä ja myynnin ohjauksessa. Nykyisin Kouvonen toimii alan suurimman toimijan, STARK Suomen Senior Sourcing Manager –roolissa ja vastaa puukaupan ostoista Suomen lisäksi STARKGroupin Ruotsin ja Tanskan maayhtiöihin kuuluviin liikkeisiin.