You are here

Puupäivä 28.11.2019 - ilmoittaudu ajoissa

Puupäivään on jo ilmoittautunut yli 400 osallistujaa! Vastaavaan aikaan viime vuonna tilanne oli pyöreä 0. Tavoitteemme noin 1000 osallistujaa todennäköisesti täyttyy ennen aikojaan. Mikäli haluat osallistua, ilmoittaudu ajoissa.

PS. yhteistyökumppaneille on tarjolla enää kaksi vapaata ständipaikkaa! Jos haluat yrityksellesi näkyvyyttä tapahtumassamme, ota pikaisesti yhteyttä!

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Puupalkintokisaan ehdotettiin 24 kohdetta

Tämän vuoden Puupalkintokisaan ilmoitettiin yhteensä 24 eri kohdetta. Esiraati valitsee ehdokkaiden joukosta kohteet, joista asiantuntijat valitsevat vuoden Puupalkinto 2019 -voittajan. Puupalkinnon voittaja julkistetaan Puuinfon vuotuisilla Puupäivillä 28.11.2019.

Puupalkinnon yleisöäänestys avataan Puuinfon kanavissa syyskuun puolivälissä ja tulos julkistetaan 28.11. 

Lue lisää Puupalkinnosta: https://www.puuinfo.fi/puupalkinto

Puupäivässä vapaana enää muutama ständipaikka

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Tämän vuoden Puupäivässä on mukana jo 25 yhteistyökumppania. Ständipaikkoja on rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat!

Puupäivän yhteistyökumppani vaihtoehdot löydät täältä. Varatut ständipaikat näet täältä.

Ota yhteyttä ja varaa oma paikka nyt!

2019 Puupäivän kansainväliset puhujat

28.11.2019 vietettävän Puupäivän kansainväliset puhujat tulevat tänä vuonna Itävallasta ja Kanadasta.

Kanadan Puuinfon eli Cecoboisin johtaja Gerald Beaulieu kertoo Puumarkkinapäivä-seminaarissa Kanadan puurakentamisesta ja puun käytön edistämisestä. 

Puupäivän toinen Arkkitehtuuria-seminaari on varattu Itävaltalaisen puuarkkitehtuurin esittelyyn. Itävaltalaiset arkkitehdit Stefan Nussmûller ja Karlheinz Boiger esittelevät muun muassa suunnittelemiaan asuntorakentamiskohteita.

28.11.2019 Puupäivän alustava ohjelma on julkaistu

28.11.2019 vietettävän Puupäivän alustava ohjelma on julkaistu tapahtumasivustolla. Ohjelma täydentyy sitä mukaa kuin luennoitsijoilta saadaan vahvistuksia.

Ohjelmassa tänä vuonna Arkkitehtuuria, Rakenteita, Rakentamista, Kokemuksia, Tutkimusta ja Ympäristöä sekä Puumarkkinapäivä. Ohjelma tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista asiaa puurakentamisesta meiltä ja muualta. Päivän päätteeksi julkistetaan vuoden 2019 Puupalkinnon saaja.

Tutustu ohjelmaan.