You are here

Sisäilma puhuttaa Puupäivässä

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n paneelikeskustelussa paneudutaan ajankohtaiseen sisäilmakeskusteluun. Paneelin puheenjohtajana toimii KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n puheenjohtaja Sari Estilä.

Paneelikeskustelu Sisäilmaongelmissa väijyy suuri kansantaloudellinen riski klo 15 salissa 101ABC, panelisteina:

Puu sopii koulurakentamiseen

Puukouluja on tekeillä ja suunnitteilla runsaasti eri puolille maata. Puupäivän Puukouluseminaarissa esitellään muutamia hienoja olevia ja tulevia hankkeita. Seminaarissa kuullaan myös tilaajien kokemuksia hankkeista. 

Mukana ovat Mansikkalan koulukeskus Imatralla, Kauppis-Heikin koulu Iisalmessa, Satavuon ekokoulu Laukaalla sekä Tuusulan lukio ja monitoimitalo Monio.

Puukouluseminaari alkaen klo 13 salissa 101D, katso ohjelma tarkemmin

Puupäivä 2.11.2018 Messukeskus SIIPI, Helsinki

Vuoden 2018 Puupäivää vietetään poikkeuksellisesti perjantaina ja heti marraskuun alussa eli 2.11.2018. 

Tapahtumapaikkana Helsingissä on Messukeskus SIIPI (entinen Kokoustamo).

Toivotamme Puupäivävieraat ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi alan kärkitapahtumaan tänäkin vuonna! Puupäivän 2018 ohjelmaa luonnostellaan kesän 2018 aikana ja se julkaistaan tapahtumasivustolla puupaiva.com syksyllä.

Puupäivä 2017 keräsi yli 1100 osallistujaa - Puuinfo kiittää!

Valtakunnallinen Puupäivä oli osa virallista Suomi 100 -ohjelmatarjontaa ja se keräsi kaikkiaan 1135 osallistujaa Wanhaan Satamaan. Puuinfo kiittää kaikkia osallistujia, esiintyjiä, puheenjohtajia ja yhteistyökumppaneita, jotka jälleen teitte päivästä mahdollisen - yhdessä tillsammans!

Puuinfo haluaa kiittää myös Wanhan Sataman henkilökuntaa, joka jo kahdeksatta, ja tällä kertaa viimeistä kertaa rakensi kanssamme onnistuneen tapahtuman historialliseen vanhaan tullimakasiiniin.