You are here

Puupäivä 2.11.2018 Messukeskus SIIPI, Helsinki

Vuoden 2018 Puupäivää vietetään poikkeuksellisesti perjantaina ja heti marraskuun alussa eli 2.11.2018. 

Tapahtumapaikkana Helsingissä on Messukeskus SIIPI (entinen Kokoustamo).

Toivotamme Puupäivävieraat ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi alan kärkitapahtumaan tänäkin vuonna! Puupäivän 2018 ohjelmaa luonnostellaan kesän 2018 aikana ja se julkaistaan tapahtumasivustolla puupaiva.com syksyllä.

Puupäivä 2017 keräsi yli 1100 osallistujaa - Puuinfo kiittää!

Valtakunnallinen Puupäivä oli osa virallista Suomi 100 -ohjelmatarjontaa ja se keräsi kaikkiaan 1135 osallistujaa Wanhaan Satamaan. Puuinfo kiittää kaikkia osallistujia, esiintyjiä, puheenjohtajia ja yhteistyökumppaneita, jotka jälleen teitte päivästä mahdollisen - yhdessä tillsammans!

Puuinfo haluaa kiittää myös Wanhan Sataman henkilökuntaa, joka jo kahdeksatta, ja tällä kertaa viimeistä kertaa rakensi kanssamme onnistuneen tapahtuman historialliseen vanhaan tullimakasiiniin.

Puun käyttö rakentamisessa kasvanut – markkinaosuuskin kääntymässä

Rakentamisen kasvu viime ja kuluvana vuonna on kääntänyt puun ja puutuotteiden käytön kasvuun. Yhteiskunnassa tapahtuvat muutosilmiöt, tärkeimpinä kaupungistuminen ja väestön ikääntyminen kasvattavat kuitenkin tyypillisesti betonista rakennettavien rakennusten kysyntää; kerrostalo-, toimisto-, liike- ja sairaalarakennuksia. Puun käytön kasvusta huolimatta puun markkinaosuus on pienentynyt sekä runko- että julkisivumateriaalina.

Vuoden 2017 puutavarakauppias Pintopuun Seppo Pihlava korostaa laatua ja asiakasta

Seppo Pihlavan valinnan perustelut vuoden puutavarakauppiaaksi valintaraati kiteyttää kolmeen sanaan; asiakas, luottamus ja laatu. Valmistuttuaan Kotkan puutalousopistosta vuonna 1982, Pihlavalla on takanaan pitkä 35 vuoden puualan ammattilaisen ura saman työnantajan Pintopuun palveluksessa ensin höyläämönhoitajana, sitten myyntipäällikkönä ja tuotantopäällikkönä.